GALLERI EMMERING

 

Jeg er billedkunstner og bor i Nordjylland (Sæby). Jeg har beskæftiget mig med forskellige kunstformer i over 30 år, og arbejder nu med mine “3-D Moderne Ikon/collager”. Desuden er jeg igen startet med at modellere mine høje, slanke skulpturer (mix media) , som jeg har lavet en hel del af for år tilbage. For øjeblikket har jeg også nogle unikke Wall Hearts (mindre vægkunst) og nu og da lidt Pop Art.
Motiverne og symbolerne i mine ikon/collager kan have et religiøst budskab, eller de kan skildre livet i al almindelighed – f.eks. kærligheden. Jeg bruger mange forskellige materialer og teknikker, og prøver hele tiden at videreudvikle mig. De fleste af mine udsmykninger på ikonerne/collagerne laver jeg selv, lige med undtagelse af de gamle spændende ting, som jeg bl.a. finder på loppemarkeder både her og i udlandet.
Jeg har i tidens løb udstillet mange forskellige steder - fortrinsvis i Nordjylland - og alle mine ting er unikke og håndlavede.

Butiksbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser. Da de fleste af mine moderne ikoner og væghjerter er blevet sat ned til materialepris, så betaler man fragt for at få dem sendt. Det gælder også mine skulpturer. Mine religiøse ikoner er stadigt fragtfri. Betalingen sker enten via Bankoverførsel eller MobilePay. Så snart jeg ser, at beløbet er indgået, sender jeg varen. Alt bliver forsvarligt pakket ind og afsendt med GLS Pakkeservice. Når varen er sendt, sender jeg en bekræftelse på, at den er på vej. Levering indenfor 5-6 arbejdsdage fra ordremodtagelse. Min mail er: [email protected] - og mit mobilnummer er: 21416619. Når jeg sender med GLS Pakkeservice, får jeg kvittering på, at pakken er afsendt. Desuden skal jeg bruge din mailadresse og telefonnummer, da du får besked fra GLS, når varen kan afhentes i din nærmeste GLS PakkeShop. Afhentning af pakker er nemt og bekvemt med GLS. Når en pakke er ankommet til din GLS PakkeShop, får du besked fra GLS og har 10 hverdage til at hente den. Men ring eller mail gerne til mig, hvis du har spørgsmål om den vare, du er interesseret i. Jeg er altid parat til ar svare på alle spørgsmål.