Håndtaske af genbrugs-gummi

Håndtaske af genbrugs-gummi med sort foer og røde detajler.

På forsiden af tasken er indsat et stykke frihånds maskin-broderi, som jeg også har lavet. 

Tasken har et rum og den er foret med sort bomulds babyfløjl, Den lukkes med en kraftig sort lynlås. På overkanten indeni har den et bånd i rødlige striber, som dækker samlingen mellem foer og lynlås.  

Tasken måler ca. 30 x 21 cm. Den har nogle sidestykker, som er lavet af det blødere cykelslange. Disse måler ca. 7 x 21 cm. De folder sig sammen, når der ikke er noget i tasken. 

Bunden er af samme tykkere gummi som taskens for- og bagside, den måler ca. 7 x 30 cm.

Hankene er også af den kraftigere gummislange og de måler ca. 28 cm over taskens overkanter.

Tasken kan håndvaskes med et meget mildt vaskemiddel, og skal lufttørre- dog ikke i direkte sol eller direkte varme, men vil evt. efterfølgende skulle poleres op på ydersiden med madolie.

Vægt: ca. 450 gram.

Tasken kan derfor sendes som brev for 60 kr (uden forsikring og med op til 5 dages leveringstid) eller som pakke til pakkeboks for 60 kr (med forsikring, noget hurtigere leveringstid og track & trace).

Afhentning kan aftales.

 

Pris: 
DKK 299,00
Handmade by Hannah

Jeg hedder Hannah og det er mig, der laver tingene her.
Jeg slapper af og bliver glad af at lave forskelligt håndarbejde.

Kontakt butikken

Når du sender denne blanket som Købsordre bekræfter du, at du vil købe denne vare. Du får straks en ordrebekræftelse med anvisning om, hvordan du kan betale. Når betalingen er sket, meddeler vi fra butikken, hvornår forsendelsen kan afgå.