Shopper- taske af læderpapir grøn

Shopper af læderpapir- denne er grøn. (Army eller grønbrun)

Læderpapir ligner på afstand lidt ruskind eller oilskin. Det føles som pap, men kan vaskes og stryges. 

Denne taske er allerede vasket to gange i min vaskemaskine, fordi det er nemmere at arbejde med læderpapiret, når det er vådt. 

Når materialet er vådt, kan man også give det, det krøllede look ved at kramme det. Det har jeg valgt at gøre, for det synes jeg er pænest og giver et mere levende udtryk.

Denne taske er meget enkel.

Den har hanke af 3,7 cm brede gjordbånd. De er sorte med en hvid stribe i midten. Alle sømme er syet med sort tråd. Der er en forlomme, som måler 20 x 21 cm.

Mål: Bredde 34 cm, højde ca. 37 cm, bund (lavet ved indsyning af de to nederste hjørner: Ca. 23 x 10 cm. Hanke ca. 50 cm.

Vask: op til 40 grader i vaskemaskine, herefter lufttørring, hvor man har mulighed for at krølle eller glatte tasken- alt efter, hvilket udtryk, man ønsker. Evt. strygning på middelvarme.

Vægt: Ca. 205 gram.

Billigste forsendelse er dermed so brev (uden forsikring og med op til 5 hverdages leveringstid) for kr. 48.

 

 

Pris: 
DKK 150,00
Handmade by Hannah

Jeg hedder Hannah og det er mig, der laver tingene her.
Jeg slapper af og bliver glad af at lave forskelligt håndarbejde.

Kontakt butikken

Når du sender denne blanket som Købsordre bekræfter du, at du vil købe denne vare. Du får straks en ordrebekræftelse med anvisning om, hvordan du kan betale. Når betalingen er sket, meddeler vi fra butikken, hvornår forsendelsen kan afgå.