Strikket restetrøje i blå farver

Retstrikket trøje af restegarn i blå farver str. 5-6 år (se mål)

Trøjen er en meget enkel baggy model med lige hals og tilsatte ærmer. Trøjen har ca. 3,5 cm ribkant forneden på ærmerne, som evt. kan danne opslag, hvis ærmerne er for lange. 

Den er strikket i retstrik med kanter i rib. 

Striberne er helt tilfældige og ikke ens overhovedet. Det eneste gennemgående er farven på ribberne. De er sorte. Dog er garnet i ribberne ikke det samme.

Materiale: Uld, Alpaka, børstet alpaka og lidt børstet mohair. 

Garnet er splejset med knuder og man skal derfor forvente knuder i arbejdet. De er ikke umiddelbart synlige, men kan registreres.

Bemærk at der på alle dele er et område som er strikket i et garn med nogle få små pailetter. Pailetterne er 2-3 mm store. (Så det er måske ikke udpræget en drengetrøje.)

Pailetterne kan ses på billedet af hele trøjen i 4. stribe fra neden på kroppen. Det andet billede er af den anden side af trøjen.

Mål: 

Bredde: Ca. 42 cm liggende faldt, længde ca. 42 cm, ærmelængde fra påsyning på kroppen: ca. 30 cm, ærmelængde fra siden af halsåbningen: ca. 41 cm.

Vask: 30 graders håndvask og liggetørring.

Vægt: Ca. 190 gram.

Billigste forsendelse er dermed som brev (uden forsikring og med op til 5 hverdages leveringstid) for kr. 48

            

 

 

Pris: 
DKK 250,00
Handmade by Hannah

Jeg hedder Hannah og det er mig, der laver tingene her.
Jeg slapper af og bliver glad af at lave forskelligt håndarbejde.

Kontakt butikken

Når du sender denne blanket som Købsordre bekræfter du, at du vil købe denne vare. Du får straks en ordrebekræftelse med anvisning om, hvordan du kan betale. Når betalingen er sket, meddeler vi fra butikken, hvornår forsendelsen kan afgå.